Alıntı:
Emrdglx Nickli Üyeden Alıntı
Aga sen baya delirmissin yazik yalancilarin oyuncagi olmussun ben senin kim oldugunu bilmeden sen benim kim oldugumu bilmeden sorgulayamazsin ne dedin yaninda soytariya emrdglx kimmi dedin oda sana yalancimi dedi yazik la valla aciyom sizin gibi oyuncaklara yaninizda 2 tane olunca zirvede oluyorsunuz ya ifritleri padişahlari yonlendirir ve iblisler kimsenin emrine gelmezler sadece buyuleri gerceklestirir insanlari yanlis yola saptirir kotu yollara ceker daha cinler hakkinda bisey bilmiyorsun ama onlara hukmediyorsun ben cin gibi ucuz varliklarla ilgilenmem balg ta bile herkez benim davetlerimi kullanip tecrublerini atiyorken senin hayalini kurdugun zirvede yasiyorum ya sen sadece kudur git su fali falan bak cin falan cikar ucuz varligin kalitesiz kolesizin
|
İlim meselesi, senin gibiler anlamaz. Eger Allahtan korkmasaydim, sen aciyorsun ya bizim gibilere, seni acinacak hale getirirdim. Beni tanıyan tanıyor. Senin gibiler bir ifrit görse düşüp bayılacak kişiler, ahkam kesiyor. Gün-de kaç tane ıfritin tabi olmak icin geldiğini bilsen emirlerindeki cinnilerle, hızada hazır olda durursun. Sadece bu kadar soylucem.