Alıntı:
umutkarsu Nickli Üyeden Alıntı
Celcelutiye kardeşim sen üstte bende bilme yetisi var eşimde görme demişsin, burda da bizde bir şey yok dedin, şimdi ortalık karışır ama Ben senin dediklerinin yalancısıyım
Rüyalar konusunda hakikaten ben de aynı fikirdeyim, cevabı verecek olan ben sormadan söyler. Şu haylaza bir oyun yapayım mı ister misin, madem var bir perde açıklığınız, o zaman şaşırt beni yazayım, ne dersin?
Son olarak, bir şey daha sormak isterim, hazır yakalamışken. Ben bir arkadaşımın tanıdığı biriyle ilgili aralarında yaşadığı diyalogtan bahsedicem, cocuk ile arkadaşım telefonda konuşuyorlar çocuk göz perdesinin açıldığını söylüyor, arkadaşım o zaman üstümde ne var söyle diyor, o da onun üzerinde filanca renk tişört filanca renk pantolon filanca renk şundan falan diye tarif ediyor, arkadaşım bir bakıyor hakikaten de öyle. Şimdi bu gerçekten göz perdesinin açılması mı oluyor?
|
Haller hergün değişkendir,Hallerin üzerimize yapışmasından hergün aynı düşünce ve hal üzere olmaktan Allaha sığınırız
O vaktin cevabı oydu bu vaktin cevabı bu
yarın aynı soruyu sor başka cevap alırsın
Ortalık karışsın inşaAllah
benim yalancım mı ? Şeriat mahkemesi kurulsa şuan burda başı kapalı 4 şahit bulamazsın be söylediğimi tasdik edecek
şaka bi yana kardeşlik,seyrü sülükte forumdan sitelerden kendi müşahedatını anlatanları hakikat sanmayasın yanılırsın,sadece bi bilgi olarak kalsın bi köşede..Şöyle düşün bir binadayız hepimiz..Benim cephem başka yere bakıyor başkasının cephesi başka cepheye bakıyor..Hangimizin ki doğru ? Doğru kimin doğrusu ?
Göz perdesi açılmadanda vizyon alınır amma asıl meselemiz imanı kurtarmaktır biz sünnet üzere yürümeye çalışalımda Allah lütfedip verirse verir bunlar olmasın gayemiz..İhlası bozar,imanı kuvvetlendirelim inşaAllah
Bırak o kişiyle de uğraşma,uğraştıktan sonra maymun edilir de ne gerek var ?
abdestini alıp 100 savalat okuyalım da amel defterine birşey yazılsın..Piyasada bu ve bunun gibileride Allaha havale et inşaAllah..
---------- Post added 22.09.20 at 17:56 ----------
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sırdır dersin sırrı ver der,gizli dersin gizliyi ac der,bilmem dersin bilirsin der,olmaz dersin oldur der ve bu sekilde sorulan ya ya sabir der ya da kafayi yer
|
Sıra sır bile denmezmiş
Bilen demez,diyen bilmez..Hakikate erenler deniz gibi susarlar,hiçbirşeyden haberi olmayanlar ise dalga gibi esip gürlerler
Padişahın huzuruna kör girilir,dilsiz çıkılır..
İnşaAllah hakikati fark edip vahdet(birlik) bilincine ulaşanlardan oluruz..