Alıntı:
baris07 Nickli Üyeden Alıntı
2016 yılından önce ateisttim. Başımdan geçen iftira olayları sonrasında kendimi Allah'a yönelirken buldum. Şu an elhamdülillah müslümanım. Farz olan ibadetlerimi bugüne kadar hiç yapmadım. 99 esma ile tövbe konusunu araştıracam sağol. Başka yapmam gereken bir şey var ise belirtirsen sevinirim. Anladığım kadarıyla daha önce böyle bir sorun yaşamışsın. Sen kurtulabildin mi?
|
bu mahlukatlarin saldirisi musallat olmasi yasantiyla cok ilgili ateistlikten donmussun bravo tebrik ederim,fakat musluman olmanin sartlari yok yapmiyorsun yani gunahla yasiyorsun,o zaman musallat alman buyuk ihtimal, sanirim seninkide boyle olmus,uygulamalari yapip kurtulman icin,itikat ve ibadet sart,yardim edecek Allah ve Allahin ayetleri sureleri dualari,fakat vazife olmayinca,icabette olmaz,simdi kurtulmak icin kimden yardim isteyecegiz,yardim edecek olana nasil basvuruda bulunacagiz,dediklerini yapmayinca yardim istemek icin nasil yuzumuz olacak,soylediklerimi anlatabildim mi? tabiri vaizse, 1 adim gel ki Yardimini isteyecegin 3 adim gelsin.....