Kız arkadaşımla haram şeyler yaşadık ve ayrıldık
Hayırlı günler kardeşlerim ben aranıza yeni katılım sağladım. Sizlerden din kardeşiniz olarak bir konuda yardımınızı almak istiyorum. Yaklaşık 2 senedir bir kız arkadaşım vardı evlenecektik fakat 2 ay önce kavga gürültü vs ayrıldık. Allah affetsin haram şeyler yaşadık. Ben her şey için çok pişmanım çünkü her şey çok ciddiydi ve şeytana uyduk zaten ciddi olmasaydı böyle şeyler yaşamazdık. Bunun için yapılabilecek bir şey varsa eğer bu kardeşinize yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz çünkü ne hayatın anlamı kaldı ne yaşamanın sanki her şeyimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Forumda yazılan celp muhabbet kısmındaki şeyleri okudum fakat olmadı ya da ben yapamadım. Muhterem kardeşlerim Allah kısmet ederse inşAllah haram şeyleri helale çevirebilmek ve yüce Allahın bizi affetmesi için istiyorum. Hayatımda bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne ailesi istiyor beni artık ne kız. Bana yardımcı olursanız beni büyük bir dertten kurtarırsınız. Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.
|