Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Mucize kelimesi Arapça acizden gelir. Aciz olanın, acizden beklenmeyecek düzeyde yaptığı iştir mucize. Efendimizle alay ederken mucize göster dedikleri için mucize kalmıştır dilimizde. Doğrusu Kur'an da ayet olarak düzeltilmiştir. Allah'ın ayeti mushaf da olanlar değildir yani. Hepimiz birer ayetiz.
Namaz kılıyomusun? Kılıyorsan zaten her namazın sonunda okuman gerek. Bu da enerji yükseltmen için yeterli. Kıraatına uygun okursan ihlasi Şerif kısa olmasına rağmen verdiği enerji gözün görebilseydi keşke...
Sayı ile okuma. İyi bir şey değil...
|
Öncelikle kelime bilgisi icin teşekkür ederim anlamını bilmiyordum.
Namazlarımı bir süredir kılamıyorum 5 vakit olarak iş sartlarından dolayı en azından sabah namazımı sabit bir düzene getirmeye çalışıyorum
Bilgi olarak burdaki bir çok kisiye gore bilgisizimdir ama dua okumanin güzelliklerini yasamadan bilemiyoruz amacim zaten 1000 okuyum hadimini dost edineyim deyil niyetim sizinde soylediginiz gibi enerjiyi hissetmek ve rabbim kabul ederse gecmiste yaptığım hatalarımın affı icin çaba göstermek tabi bu soyledigim ayetel kursiye bağli olrak deyildi Rabbim biliyor zor zamanimda ellerimi actigimda dualarimi kabul etti sükürler olsun yukardaki mucize kelimesini soyledigimdede zaten maksadim dualarımin kabul olmasi ve kendi gozumle gorebilcegim durumlari yasadigimdan anlatmak maksadiyla yazdim.bu forumun guzel kısmida yanlislarimizi bilgimizib olmadigi yerde elimizden tutanlarin olması benim icin cok kiymetli teşekkur ederim Allah razı olsun sizden