17.09.20, 21:18
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 44 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
nesim aldigin kanunlar fransa,italya,isvicre kanunlari,yonetim sekli batil,tum cemaatler tarikatlar devlet kontrolunde cizgiyi gecersen perisan ederler,bu isleri cemaatler degil devlet yapar yada yapilmasi icin tesvik eder,devlete karsi din diyerek direnc gosterecek kac kisi var,herkesi davasi ugruna 35 yil hapis ve surgun hayati yasayan saidi nursi mi sandin,devlet 18 yilda 2 cesit olan kumari 16 cesit yapmis ( milli piysngonun basinda unlu Timurtas hocanin oglu var) zina suc olmaktan cikarilmis,resmi nikahtan once dini nikah yapmak yasaklanmis,evlenme yasina karisir olmus,devlet herseyden faiz aliyor,korona doneminde devlet bankalari bile faizle erteleme yapti,devlet faizle bono hisse senedi,tahvil satiyor,2017 de nufusun yuzde 92 si muslumanim derken,2019 da bu oran yuzde 87 ye dusmus,deistim diyenler yuzde 5 olmus....bu boyle uzar gider yani devlet bu ise ya bas olacak,ya destek verecek 3 cemaat yada tarikatin bir araya gelmesiyle olmaz bu isler
|
bu saydiklariniz Süfyani rejimin
in tahribatıdir. suan ülkeyi yönetenlerdüzeltmek içim çalışıyorlar Cokn da yol katettiler.kendi nefesimi bırakıp aldığınm faix den evladımin çıplak gezmesinden baatakikeri sorumlu tutamam. biz iyi olduk da onlar mi kötü. hatta şu toplum bu na bile layık değil. bişeler değişecekse liyakttan değil şiddeti ihtiyaçtan değişir. biz iki kişi de olsa hakka hizmet peşindeyiz. netice Ellahtan. neticeyehareketimmizi bina etmekten ihlas bizi menetmis. görüyorum ki caminin dışında bir fitne var da içni de de başka bir fitne var. kurana hizmet için yollar açık.
|