Alıntı:
Elif35 Nickli Üyeden Alıntı
Yahu kardeşim iyi hoş söylüyorsunuz yanlış anlamayın lütfen ama siz benim ne demek istediğimi anlamadınız sanırım. Uyanıktım diyorum,sadece gözüm kapalıydı uyumak için yatağa geçmiştim uyumaya çalışıyordum bilinçliyken nasıl karabasan gelir ki. Bana diyin ki uyanıkken de gelir o zaman tamam dicen. Uyumuyordum sorun orada.ayrıca gözüm kapalıyken gördüğüm bomboş odam da başta bulamıştı odaklanarak telkin vererek iyice netleşyirdüm görüntüyü yerimden tam kalkacaktım ki mesaj sesi gelerek uyandım aniden bi düşüş oldu bedenime gibi hissettim. Karabasan dediğiniz şey kabus görerek uyku felci yapmasıdır vs ben olduğum durumdan menünündüm ve bazı frekans sesleri duyuyordum frekanslar yükselince bir an ölüyorum diye korktum canlanamadıysan kasıt korktuğum için canlanamadım o olduğum anı bozarım diye olay bu.
---------- Post added 15.09.20 at 22:09 ----------
Az önce ben çok okurum demenizke çelişmiyor mu bu yokda bana gönderme mı yaptınız?
|
yahu kardesim bir soru sordun bu konularda bilgili oldugunu bildigim ( ben degilim) iki kisi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cevap verdiler,ama sen hala benim dedigim diyorsun,bildiginden eminsen kimseye sormana gerek yok,insan emin oldugu sey icin danisir mi? ayrica seni tanimam bilmem niye gonderme yapayim,iyi o zaman hic bir seyi kabul etmiyorsunuz sizde maladaptive daydreaming var o zaman