[QUOTE=Elif35;372552]Yahu kardeşim iyi hoş söylüyorsunuz yanlış anlamayın lütfen ama siz benim ne demek istediğimi anlamadınız sanırım. Uyanıktım diyorum,sadece gözüm kapalıydı uyumak için yatağa geçmiştim uyumaya çalışıyordum bilinçliyken nasıl karabasan gelir ki. Bana diyin ki uyanıkken de gelir o zaman tamam dicen. Uyumuyordum sorun orada.ayrıca gözüm kapalıyken gördüğüm bomboş odam da başta bulamıştı odaklanarak telkin vererek iyice netleşyirdüm görüntüyü yerimden tam kalkacaktım ki mesaj sesi gelerek uyandım aniden bi düşüş oldu bedenime gibi hissettim. Karabasan dediğiniz şey kabus görerek uyku felci yapmasıdır vs ben olduğum durumdan menünündüm ve bazı frekans sesleri duyuyordum frekanslar yükselince bir an ölüyorum diye korktum canlanamadıysan kasıt korktuğum için canlanamadım o olduğum anı bozarım diye olay bu.[COLOR="Silver"]
---------- Post added 15.09.20 at 22:09 ----------
Duyduğunuz sesler onlardan. karabasan görevli bir cindir. uykudan uyanirken yada uykuya geçerken ruh bedenden kordonla ayrılırken araya girer enerjiyi çalar. Enerji çok cin de kuvvetli ve azginsa uyanikken de gelebilir vücut ağırlasur göz kararir kulaklar canlar ağırlığı hisseder hareket edemezsiniz. ruhun kuvveti yoksa gidene dek hiçbişey yapamazsınız. Bu uyku felci hikayesini dinden uzak belki dine muaruz çevreler bilimsel kılıf ve safsata ile bezeyio uydurdu lakin isoatlyamadu. ilerde teknoloji gelişip isteyen her insan cinlerle görüşüp konuşacağına dair işaret ve ihbarat var. Bugün dahi elektromanyetik dalga olarak aletlerle tesbit edilebiliyor.delilisuz konuşmak yanlış olur en hafif ifade ile
|