Alıntı:
Nassar Nickli Üyeden Alıntı
Selamın aleyküm abilerim ablalarım kardeşlerim kafama takılan bazı konular hakkında görüşlerinizi tecrübelerinizi merak ediyorum.
öncelikle negatif düşünce kafada kurma olayını çok düşünme olayını abarttığımı düşünüyorum.yanı bu anlayış mekanizmasını bir türlü aşamıyorum bu konu hakkında tavsiyeleriniz benim için çok önemli.
zikir çekmek istiyorum ilk lailaheillallah lamı başlamalıyım?
bir bağımlılıktan kurtulmak ıçın bır çalışma varmıdır?
birde bu çok önemli benim için ben bır gun arkadaslarla oturduk sohbet ederken konu konuyu açtı adak konusuna geldı bende şüpheye düştüm acaba adadımmı diye bu sorunu ortadan kaldırmak ıcın allah nasıp ederse bır kucuk baş kesmeye nıyetlendım. 1.cısı boyle bırsey yapsam duası varmıdır ılk olucak hayatımda 2. çok sevdıgım bır hafız arkadasıma sordum ıstersen musgulde olan bırılerıne maddı yada erzak yardımıda yababılırsın dedı. sızce bu da adakdan sayılırmı ?
bu konuların muhakkak hemen hemen her mecrada cevapları vardır fakat ben bu camıanın tecrubelerıne guvenıyorum. görüşlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
hepınızden allah razı olsun.
saygılarımla.
|
vesveseyi gidermek icin dualar var...once bol bol istifar getir...bagimliligin nedir....adagin nedir kurbansa kan akitman gerekir,yok degil suphelisen fakire yardim et