Alıntı:
Elif35 Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar basit mi sence? Tamam yaşadığım olayın büyük olmasını beklemiyorum o kadar bunu duymak da,ama bu kadar karabasan diyip kestirilip atılmaz. Ayrıca biraz araştırırsan ne demek iatediğimi anlarsın. Karabasan diye birşey yoktur,hayatım boyunca böyle kitaplar okudum ve daha ağırlarını da böyle bişi yaşamamışken şimdi neden yaşayayım,ya da sen okuduğum her kitabın etkisi altında kaldığına göre konuşuyorsun böyle. Rüya görmedim,kabus da görmedim uyanıktım sadece gözlerimi kapadım ben. Karabasan ya da kavuşmuş,yazdığımı tekrar oku,ya da astral seyahati iyice araştır.
|
soru sormussun bende bilgim dahilinde cevap verdim,simdi sanki soru soran benmisim gibi azarlar gibi ogut ve nasihat veriyorsun,bana astral seyahati anlatiyorsun,madem yasadiklarin hakkinda kendi kararini vermissin,benimde onayim mi gerekiyor veya sen astral seyahate ciktigini sanip birinin he ya dogru demesini bekliyorsun...nereye cikarsan cik,ne gorursen gor,banane.....ha bir sey daha ben cok cok okurum hic bir kitabin etkisinde kalmam ve ben hic ruya gormem oldu mu.. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakarmisin ne diyor arkadas