Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
evvela ben kuranın öğretileri ışığında konuşuyorum. Tüm bu paragrafınıza signatürüm de ki ayet kafi sadece...
Pekala bir kaç soru soralım size.. Guugıl da bulamayacağınız cinsten olsun da bakalım kim kimin aklı ile konuşuyor.
Sebeilik, batınilik, şiilik ve tasavvuf arasındaki organik bağları ehli sünnet açısından izah ediniz?
Abdullah bin sebe kimdir?
Ehli sünnet bakımından uluhiyyet yani vahdeti vücud konusunu lütfen inceleyinizde Biz de ne kaçırdığımızı öğrenelim?
Gavslar, gavsul azamlar, kutublar ve bunların avanelerini kainat imamlığı ve avanelerinin benzeştiği noktalar açısından ehli sünnette bir örneğini daha gösteriniz?
Bu yukarıdakilerin ortak noktalarından biri de şeriattan düşmüş olmalarıdır. Ehli sünnette şeriattan düşen bir makam daha gösteriniz bana şeriattan düşmüş olan.
Biz ahirette kuranı referans aldığımızı izah edip buna göre yaşamaya çalışıtığımızı izah edebiliriz. Fakat bu tarikat meselesini bir de ahiret açısından inceleyebilirsiniz sevinirim.
|
Biz sizi çok iyi anladık ,Ayrıca insana cahil muamelesi yapmayı bırak google kim de size ordan cevap vereyim biz dinimizi bilmiyormuyuz. Gavslara kutuplara laf edemezsin saçmasapan sorularla konuyu saptırma vehhabi dili kullanarak sadece kuran diyorsun sünnet nerede.Varsan baksan müslüman görünen bir din sapığısın sizinle tartışmayı kendim için doğru bulmuyorum sapık düşüncelerinle sizi başbaşa bırakıyorum.Ayrıca sizi mustafa gülen şiası kadar tehlikeli buluyorum.