Alıntı:
Silavedeniz Nickli Üyeden Alıntı
Allah sizden razı olsun gercekten aklıma geldıkce dua edıyırum size okumak nasip oldu ve ilgıncdır kı nıyet ettıgımız duamız kabul olmadan önce baska istedıklrrımız oldu en doğrusunu Allah bilir acil ihtıyaclarımız baskaymıs gercekden ınanarak ve abdestle okumanızı tavsıye ederım bende hakkınızı helal edın
|
Elhamdülillah diyerek başlayacağım çok mutlu oldum duanizin kabulüne vesile olduğum için inanarak ihlâsla ve huşu ile okuyan kim varsa kabul oldu dediler bana ...dünyalar benim oldu Rabbim niyet edip başlayan tüm kardeşlerime kabulü nasip etsin ins .abdeste gelince kesinlikle katılıyorum hatta ben duayı birilerine msjla yollarken kesinlikle namaz kılın enazindan bu dua yi bitirine kadar diyorum hani keşke hep kilsalar ama namaz nasihat işi değil aşk işidir onun için Naçizane fikrim abdest namaz şart
Alıntı:
Aissah Nickli Üyeden Alıntı
Araf suresi 89.ayet bende Bi aralar çok kez okuyup etkisini almışımdır. Ama sadece bu kısmı değil ayetin hepsini okumak daha efdal... Gece yatmadan 7 ihlas 7 mülk suresi 14. Ayet ve 7 bu ayeti okuduktan sonra niyet ettiğini rüyada görüyorsun. Her defasında istiharemi öyle yaparım.
|
Kardeşim öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim istihare için bende mülk suresi 14.ayetinden faydalanarak istihare ye yatarım ancak bu duanın çekilmesi okunması vs üslubunun orjinali budur ve yüzde 99 sonuç alınmıştır kısacası yürekten bir Bismillahirrahmanirrahim bile bazen duamiza kafi olabiliyor onun icin niyet bizden kabulü Allah'tan inşallah saygılarımla kardesim