Alıntı:
Hayal Meyal Nickli Üyeden Alıntı
Zor kardeşim zor lakin yeni bir sayfa açmak için bazen bir acıyla sınanmalı ki insan kendine format atabilsin tabiri caizse. Bende ağır atlattım gündüz birşeyim yok gibiydi güya ama gece olunca sıkıntılar basardı ağlamaktan helak olurdum. Ama yine de mesaj atmadım aramadım. Benim her türlü iyi niyetimi kötüye kullanan insanı neden adam yerine koyayım ki? Sonra kendisi döndü geldi yeniden denemek için beni ikna etmeye çalıştı ama ben artık eski ben olmadığım için umduğunu bulamadı Senin için dua edeceğim kalbin ferahlasın
|
Ben aslında şoktayım. Bu 2. Ayrılığımız ilkinde ayrılıp geri döndük hatta o da adımlar attı annesiyle tanıştırdı ama annesiyle kahvaltı rttikden 12 saat sonra terketti. Benim canımı acıtanda bu. Söz verdi bırakmam asla dedi. Seni çok seviyorum dedi. 12 saat sonra çok büyük şok geçirdim. 1 aydır çok kötüyüm. Stresten hastalandım kilolar verdim. Gece zikir dinliyerek uyuyabiliyorum sadece. Bana 1 kere geldiğini görsem o anı 1 kere yaşasam dicemki oh be. Ama çok inat. Çok teşekkür ederim duanız için. Duanın ısmarlaması olmaz ama Allah bana onu göndersin isterim. Herkesden dua istiyorum ederler mi etmezler mi bilmem ama ilk defa birisi ben istemeden bana dua edicek. Çok teşekkür ederim. İnşallah bana gelir de bir oh çekerim. Gönlüm ferahlar inşallah.