Alıntı:
Can Yener Nickli Üyeden Alıntı
Uzun cümleler kurarak akik bulunduramazsın. Kars-ı daki munafik yada zalim olsaydı yerinde duramazdin. Gercek zalimle karsilasmadigin cok belli. İnşaAllsh karsilasmazsin diyeyim. Bu arada laflari çarpıtmaya çalışıyom ama ne fayda.
---------- Post added 09.09.20 at 23:23 ----------
çalisiyon dicektim
|
Öyle değilsen bile öyle gibi davranıyorsun.
Ben sana şeriatsız, sünnetsiz ve imansız nefsani istekler yanlıştır diyorum. Sen bu durumu tasdik etmek yerine bana saldırıp kendini haklı çıkarmaya uğraşıyorsun.
Nefsinin ve cinlerin istelerine uy. Ama buna İslamiyet ya da Müslümanlık deme. Benim derdim bu. Yoksa kimseye iman aşılamak gibi bir derdim yok. Batıldan bir meyven varsa, bunu İslamiyet ile bağdaştırma.
Yoksa istediğin yoldan bit. Bizim derdimiz yol ile değil, ikiyüzlülük ile ki sana iki yüzlüsün demediğim halde üstüne alındın.
Şimdi sen söyle kim yanlış tarafta oluyor?
---------- Post added 09.09.20 at 23:27 ----------
Alıntı:
Och Nickli Üyeden Alıntı
Fetva verecek durumda değilsin demek istedim ama anlamadın. En sonunda söyledim. İnsanları uyarabilirsin, yol gösterebilirsin, yardımcı olabilirsin. Ama onlar hakkında hüküm veremezsin. Haaa unutmadan herşeyi bildiğini zannedenleri de Allah sevmez. Bakara 13.ayet tefsirine bir göz at istersen
|
Derdim fetva değil, hakka hak batıla batıl demek ama bir gavur veya ateist tepki verecekken siz tepki veriyorsunuz. Üstelik Havvas forumu denilen yerde.
Sizce ne düşünmeliyim?