Alıntı:
Sofi058 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili abilerim. Youtube da bir takım kişiler canlı yayınlarla veya da özel.olarak bı ücret karşılığı havas ilmi öğrencileri ediniyorlar . Ve buna izin verildi diye de cevap veriyor bir tanesi hepsi için söylemiyorum belki gerçekleri söyleyen de vardır tabi ki o benim. cahilliğimdir yeni yeni birşeyleri bilgi edindiğim ve sürekli araştırdığım için bana sadece "izin verildi " veya işte bahsettigi diğer şeyler hiç inandırıcı gelmedi bu konu hakkında neler dusundugunuzu bilmek.istiyorum eğer izleyen veya duyan varsa . Ve havas ilmi hocalarimi yoruma bekliyorum...
|
Sosyal medya hocalarından uzak durunuz,kişi gerçek görevliyse rüyanıza gelir haletinizi zaten Allahın izni ile bilir..Gerçek görevlilerde ücret talep etmezler çünkü görevi veren Allahtır bu eğitimden görevlinin tek beklentisi Allah rızasıdır verilmesi gerekeni verir gider,talebenin parasına veya yapmadığı derslere veya ilerleyişine takılmaz.He çoğu talebe daha 1.dersi geçemez ve ders biter amma bu görevlileri internette aramayın,ellerini açıp dua edin bir ilim ehlinden ders almak için ve kendinizi buna hazırlayın.. Anaokulu bilinç ve şuurunda üniversite dersi beklemeyin,üstadların ayak izlerini ve adaplarını takip edin..