Alıntı:
Oğuz Baba Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim şimdi 5 vakit namazın farzını kaçırma. 1 fatiha 1 ihlas ile de olsa kıl. Öğren, öğrenene kadar gerekirse kitaba bakarak kıl.
Şimdi sitede 99 esmadan tevbe var onu yap. 5 vakit namazı kıl. Günde 100 defa Estagfirullah El Azîm çek. Daha fazla çekerim ben düzenli diyorsan koruma ve temizlik için günlük zikir vs verebilirim
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Çekerim üstad, Çevşen-i Kebir ve siteden öğrendiğim esmalar ve birkaç dua var onları elimden geldiğince yapıyorum, Üstad İnşallah Allah'ın izniyle bu sabah namazına kalkıcam o 99 tövbe esma'sıyla başlayacağım, O zikri'de fazlasıyla çekerim, 3 ayı aşkın bu forumdayım öğrendiklerim bakış açımı değiştirdi. Bazı dua ve esmaların faziletlerini bile okumak istemsizce içime bir umut aşılıyor diyebilirim. Birkaç rüya gördüm anlatma dediler o beni daha da azm etmemi sağladı. Vereceğiniz zikri çekerim. Büyük bir sorunum var MAKSİMUM derecede unutkanlığım var. Bu bir bahane değil ama beni aşırı rahatsız ediyor.