Alıntı:
Yet80 Nickli Üyeden Alıntı
Benim dediğim biraz farklı sizinkisi telapati 5 duyu haricinde düşünce yoğunluğu ile bilgi aktarımı birisiniçok düşündüğümüzde örneğin ondan telefon gelmesi arkadan bizi görmeyecek şekilde çok dikkatli baktığımızda dönüp bize bakması gibi.
benim dediğim iki kişi arasında bilinçaltlarında duygu yoğunluğu bulunmasıdaki bağ... küs durulsa herhangi bir iletişim kurulmasa bu bağ bilinçaltlarında vardır o bağ zamanla kopar ama bu bağ bulunduğunda bilinçaltında birisi dik durup tümüyle Allaha yönelirse diğer bilinçaltı onu kovalar isterse iletişim kopukluğu olsun ilk örnekte verdiğm gibi güneşe arkayı dönersek gölgeyi kovalarız güneşe yüzümüze dönersek gölge bizi kovalr bilinçaltıyla Allaha yüzümüzü dönersek sebepler bizi kovalar bilinçaltıyla Allaha sırtımızı dönersek sebepleri kovalarız.
onun için tevhid ilmi çok önemlidir Peygamber efendimiz sav peygamberlik verildikten 10 yıl boyunca sadece tevhid ilmi sahabelere aktardı 10 yıl sonra oruçu namazı zekatı emretti ve içkiyi ve diğer haramları yasakladı.124 bin peygamber ümmetine tevhid ilmi için gönderildi... burdan farzları tabiki yap haramlardan kaçın ama tevhide imana ihlasa çok ama çok önem ver
Lailahe illallah
Lailahe illlahur Rezzak Lailahe illallahul Vedud Lailahe illallahul selam........................
Allah için sevgi (karşılıksız)ilk önce senin kalbinde bulunsun sonra Allahtan kalbindeki sevgine mukabil kalbiyle gelen birisini iste hiç tereddüt etme sen hazırsan Allah verir kişilere takılma önceki sonrski sebeplere takılma Allaha bırak.sadece kalbiyle gelen birisini ve bu sevgiyle bütünleişp Allaha yönelen sevgiyi iste.şahsı Allaha bırak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Anladım peki ben zikir için sadece Allah demeliyim. Tevhid inancımı canlandırmalıyım. Ama arada kalbim vesvese düşüyo. Ya o başka birisiyle konuşuyorsa ya beni unuttuysa gibi düşünceler beni çok yoruyo. Kalbim sanki dünyaya sığmıyormuş. Dünya kalbimi çok sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum. Dediğinizi yapacağım. Bu dediğiniz bağ asla kopmaz değil mi? Çünkü ben şunu hissediyorum ne olursa olsun gönlümde ona karşı bir bağ var. Acaba onda da var mıdır? Ve kesin gelir mi? Kalbime çok vesvese düşüyo.