Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
dediklerinin bir kismina katiliyorum fakat, horoz define yerini bulmakta kullanilir islem yapilirken horoz oradan cikarilir yoksa horoz telef olur,asker elbisesi uydurmadir,keza bicakta oyle batil inanctir,ezan okuma yapilmaz yanlistir,zaten korku gelmesin diye hoca orada olanlari korumaya alacak,mekanda hocadan baska okuyan olmayacak,hatta sahipleri gucluyse okumasi kuvvetli biri mekandan uzak bir yerde okumaya destek verir,en onemlisi kazmaya gidenlerden hic biri musallatli olmayacak velevki olursa oradakiler buyuk zarar gorur....fatiha okuma isi cok yanlis,zaten define birakanlarin cok buyuk cogunlugu ya gayrimuslumdur yada pagandir,neyine fatiha okunacak...
|
Bu arada bende senin dediklerine katılıyorum kısmen.horozu define bulmada kullanırsan doğru haklısın.ben sadece define araştırmalarında değil karma bilgilerle yazdım.beyaz horozun öyle bı.ozelligi var.tabiki bu işi bulabilirseniz ehli bı hocayla yapmak en iyisi.ama herkes çakma hoca güven zor.
Biz Müslüman olarak gayrimüslimlerin hile tuzak ve buyulerini çok bilmiyoruz.yapilan bazı buyulerin şifresi var.sifrelerden bazılarında insan kanı.hic bı define insandan değerli değil.okadar tehlikeyi sevmem.