Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bir kac sorum olacak 1-etrafta hoyük var mi?...2- 1.resimdeki tas ,tasin arkasindaki kazilan yerden mi cikti...3- aletiniz cihaz mi,gül agaci mi,sarkac mi,kirlangic kanadi mi...4. resimde bazi isaretler gordum 1.resim ile 4. resim ayni yerde mi cekildi...
---------- Post added 04.09.20 at 23:13 ----------
sadece zilzal okumakla olmaz,daha fazlasi okunmali
|
2 farklı yerin fotoğrafını attım 1. yeşillik alan mezar ermeni mezarı , diğer taşın olduğu yer onun yaklaşık 5 metre aşağısı . Cihaz digital alan tarama , piyasada olmayan normalin üstünde bir cihaz . O büyük taşın yarım metre aşağısında görüyor , altında değil .
---------- Post added 04.09.20 at 23:32 ----------
Alıntı:
CennetOrdusu Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim varlıklar define tehdit altında olmadıkça ortaya çıkmazlar lakin oradan hiçte iyi bir enerji almadım. Belli ki yüksek seviye bir varlık sahiplenmiş ya da sahiplendirilmiş.
Tavsiyem hiç bulaşmayın, ama illa da bulaşacağım derseniz sahiplenen ile anlaşma yoluna gidin. Çünkü onların rızkına el uzatmış olursunuz ki, şeriatta bu hırsızlık ya da gaspa girer.
Onlar da kul olduğu için diyorum.
|
Tabi , bunlarıda düşünüyorum tılsım olmadığna eminim ama koruma olduğundanda en ufak şüphem yok , her define sahipli biliyorsunuz . Eğer Allah nasip edicek olursa ben bunu müslümanlara , medreselere , ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için elimden gelen herşeyi yapıcam . Gerisi takdiri İlahi