Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
Yazdıklarını kendinize iade etmekle birlikte şunuda yazayım önce inançsız kimseye seni araması için dua edilse diyorsun. Sonra inançsız kimsenin inanması için diyorsun imana gelmesi için dua edersin imana gelirse seni araması için veya sevmesi için dua edersin şunu başkalarını yermeden soramıyormusun senin niyetinle başkasının yaptığı kara büyünün ne ilgisi var buradaki üyelerin ibadeti ile ne ilgisi var müslüman görünmüş şunu yapmış bunu yapmış dersen cevabımızda ona göre olur sen sütten çıkmış ak kaşıksın sanki çok iyi yetişmişsin belli bir dinsiz için burda tanımadığın insanları saçma sapan itham ediyorsun hiç uğraşamıcam senle .
|
Ben en başında örneklerle konuştum ben yaşıyorum demedim. Ve hepiniz oltaya geldiniz hemde ağzınızdan köpükler çıkarak tanımadığınız gerçekten var olup olmadığını bilmediğiniz bir konu üzerine nefret kustunuz yani yarın bir gün biri veya ben gerçek anlamda bi konuda yardım arasam çevremde yardımcı olacak kimse olmasa belki bu siteyi keşfedip bilinçli insanlardan akıl almak istesem karşıma çıkacak kitleye bak!
Zaten diğer konularda yardım isteyen sorunlar yaşayan insanlara cevap veriş şekillerinden belliydi neden kıymetli zamanımı harcadım ki?
Bu arada sorduğum sorunun cevabını ben zaten biliyordum sadece bunu bilen var mı diye öğrenmek istemiştim ama konuya odaklanmak yerine kendiniz pürü pak müslüman olduğunuz için çok saptınız biraz zikir çekin Allaha sığının nefretlerinizden arının.
Belki ben sosyolojik araştırma yapıyorum inançlı insanların verdiği tepkileri araştırıyorum ve verdiğiniz tepkilere bakınca din düşmanlarını haklı buluyorum.
İslam dini hoş görü diniydi sanırım hmmm şöyle bakıyorum da hoş görünün h sini göremiyorum.