Alıntı:
hipnozcu Nickli Üyeden Alıntı
Kardes saolasin celp istemedim biraz asi bi yapin var sanirim imas abi cok kaliteli adamdir buyugmuz biraz dikat etsen daha guzel olmaz mi
|
kardeşim benim verdigim celptede kullanılır fakat niyet ederek dargınlıklarda kullanılan bir işlemdir celp bölümünde oldugu için buna benzer konuları bulabilirsin diye yazdım kardeşim aslında asi biri degilmdir bulundugum ortama uyum saglamaya çalışırım kardeşim burada her kesimden kişiler görüşlerini merek ettiklerini tecrübe ettiklerini paylaş mıyorlarmıydı o yanlıştır benim dedigim dogrudur diye bi paylaşımım olmadı bildiklerimizide paylaşan çok kişivar diye de söylemedik konulara çok fazla girmem yardım etmeye çalışırım elimden geldigince kusuruma bakmayın[/QUOTE]
soylediklerini iyi niyetli olarak soylediginden ben eminim,problem orada sokak jargonu ile yaptigin "atlama" lafi oldu,ben sokaklarda buyudum,o sokak jargonunu ki sokakta buna kesik agzi derler cok iyi bilirim ve dahi onemlisi bu sitenin adminleri bu tur hitabetlere hic tahammul etmezler,musamaha gosterirlerse bu nezih sitenin berbat olacagini bilirler...