Alıntı:
Tatarian Nickli Üyeden Alıntı
1.5 sene önce Allah'a dua ettim bana beni sevecek birşey göndermesini istedim. Allahın sevgisini hissetmek için birşey. Ve kısa bir süre sonra birisiyle tanıştım. Tanışır tanışmaz birbirimizi çok sevdik ve hemen evlenmeye karar verdik. Ben seni hakedecek ne yaptım diye mutluluktan ağladığı bile oluyordu. O benim annemle tanıştı. Ben de onun annesiyle tanıştım ve annesi onay verdi. Daha sonra annesiyle kahvaltı ettik ve kahvaltıdan 12 saat sonra çeşitli bahanelerle beni yarı yolda bıraktı. Daha sonra 31 Aralıka kadar düşüneceğini vs. söyledi. Ben ona geçen gün düşünüyor musun diye sorduğumda bu seni ilgilendirmez dedi. Bana olumlu ya da olumsuz hiç birşey demiyor dese ben de ona göre yoluma bakacağım. Daha sonra instagramda ve whatsappda ortak arkadaşımız olan bir kız beni rahatsız etmeye başladı ben de heralde bir ilişkileri var kız o yüzden bulaşıyor diye sinirlenip buna mesaj attım. Vasat kız arkadaşın beni rahatsız ediyor dedim. Anında bana mesaj attı sen salak mısın ben o kızla 6 aydır 1 kelime bile konuşmadım benim kız arkadaşım falan yok kalbimi her kırışında canın sağolsun dedim ama ahlakımada laf etmezsin be dedi. Özür diledim ve onu çok sevdiğimi bir ömür onu bekleyeceğimi söyledim. Tabi kendi numaramı engellediği için bu uazışmalar başka bir numaradan oluyordu ki o başka numarayı da engelledi. Aradan 8 gün geçti. Ben bir kaç gündür zamanına ve sayısına göre Esmaül hüsna çekiyorum. Ya Vedud esmasına ağırlık veriyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Onu seviyorum ve bu sevgi bağını çok denememe rağmen gönlümden atamıyorum. Kötü bir niyetim yok ona zarar da gelsin istemiyorum kalbine sadece sevgi ve merhamet gelsin istiyorum. Onunla huzurlu bir yuva kurmak istiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri vardır diye umuyorum. Bana yardım eder misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Yok mudur yardım edecek olan
---------- Post added 03.09.20 at 13:32 ----------
Lütfen zor bir durumdayım birisi bana yardım etsin
|
Arkadaşa katılıyorum boşversene şu aşk fln o kdr boş işlermiş ki sonradan anlıyorsun. Sana saygısı ve değeri yok önce bunu Bi kabul et. Şu an başka birisi vardır hayatında hesaplama yapıyor senle mi onla mı diye. O ettiğin duaların belki 10mislini çektim ben okudum uğraştım aylarca bekledim ne mi oldu evlendim
şimdi öyle bir çıkmazdayım ki boşanamıyorum.. Yani o duaların ağır Bi imtihanın oluyor. Yani ben şuraya ölüyorum bitiyorum aşk konusu acanlara gercekten kendimi görüp gülüyorum. Boşver kendini topla Bi silkele o kim ki hayatını alt üst edecek yok mu iraden gücün sil at ya değerin yok gözünde bunu aklına yerleştir. Sen şu an onun için ceptesin nasılsa var ve beni seviyor. Kendinize gelin değmeyen insanlara hayatınızı biçmeyin. Ağır olacak belki ama sevmiyor yani ağla Bi kaç gün belki 1 ay ama bırak. Sana yazık olacak bırak.
---------- Post added 03.09.20 at 17:33 ----------
Yahu ne ağır imtihanlar var acılar var aşk en sondur yaa.. Annen başında ailen sevdiklerin onlardan kuvvet al. Sağlıklı düşün emin ol kazanan olursun kaybetmezsin.