Alıntı:
Burakop Nickli Üyeden Alıntı
Hocam felsefe yapılacak bir şey yok alt tarafı gözler mi yoksa kulakla mi duydunuz birde ilk okunmadı mi oldu yoksa bir hafta sonra mi geldiler
Sonuçta burası havas grubu bilgi paylaşımı için buradayız ha bilgi paylaşımı derken ne konuştunuz ne sordunuz gibi sorular sormam beni alakadar etmez zaten
|
1. Gormek istiyorsan sana uygulama yaparsin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocanin cinleri gormek icin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2. Ilk okudugun gün birini bekleyecek kadar iyi bir insansan Allah kabul etsin. Hocasindir irtibatin vardir zaten gelenleri gani gani görürsün ona da birsey demem Allah kabul etsin.
3. 40 gun riyazat oruc vs de yapmışsındır. Bedenin gibi ruhunu da temizlemek icin ugrasmissin dedikodu vs karışmamışsındır. Masaallah. Herkes ameline göre yapiyor. Erkek kardesim riyazatsiz yapiyor. Olur. Annem yillar önce yapmis olur. Babam sadece esma cekse oluyor. Ben riyazatla yaptim olur.
4. Allah kullarina bazi vakitler bakar ne istiyorlar diye. Gormek isteyen görür duymak isteyen duyar. Isteyene ordu verir isteyene bir yardimci. Sen baskasinin ne yaptigina degil Allah tan nr istedigine bak. Baskasinin anlattigi hikâyede kalir. Bu alem bildiginiz sinirlarin disinda bir bilinmeyen. Kabeye gidip namaz da kilabilirsin. Agzinda hic bilmedigin bir lezzetle tadlanadabilirsin.
Her istek icin belli bir dua kotasi gibi düşün doldurunca yaklasiyorsun. Benim aylardir varamadigim istegim senin icin 3 gun de olabilir. Ama iyi takip ettiysen sayfayi 40 gun. Ben hocamdan duydugumu paylasayim. 63 ya da 72 gün de olabilir.