Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bak hanim bacim,Allaha hamdolsun benim karsima cikacak olan cikti,velevki dedigin gibi oyle olsa bile atma satma bizde olmaz beyaz gelinlikle gelen beyaz kefenle cikar gider biz islam ahlaki ve türk töresiyle yasariz....tahminim daha gencsin senin yasinda benim oglum var,ben cok hayat yasadim,cok insan gordum,dayanamadigim sey inancsiz birini soyle iyiydi boyle guzeldi diye inancini az yada cok yada hic yasamayan insanlarla kiyaslaman,biri cok iyide olsa inancsiz oldugunde cehennemin dibini edediyen boylayacak,digeride cok kotu olsa bile inancindan oturu cezasini cekip cennete girecek,bu iki olgu arasinda kiyaslama yapilmaz,bu sekermi daha tatli,tuzmu daha tatli kiyaslamasini yapip sonunda ikiside tatli diye yargiya varmak gibidir...anlatabildim mi yoksa seni tanimam bilmem belki benim yari yasimdasin ustelikte kadinsin seninle ne zorum olabilir,beni bozan iki zit kutup arasinda yaptigin kiyas,yoksa banane ne yaparsan yap...
|
Yani özet geçersek hacca giden, kuranını okuyan, namazını kılan ama bir yuvayı yıkacak kara büyüler yapan, bi genç kızın hayatını gerçek anlamda alan bir diğer kızın bütün hayatını etkileyecek kötülükler yapan birisi, inançsız ama kimseye zarar vermemiş birinden üstün öyle olsun, umarım öyle insanlar karşınıza çıkarsa ne demek istediğimi anlarsınız.
Kimsenin yaptığı ibadeti benim gözümde onu ak pak etmez.