Alıntı:
Rayiha Nickli Üyeden Alıntı
Siz çok bildiğiniz için yüce @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizin sözünüzün üstüne söz söylenmez.
O göklerdeki burnunuzu biraz indirip ne sorulduysa ona cevap verecek kapasiteye ulaşırsanız sizin için en iyisi olur.
Kimse sevmez ukalaları zaten ben sorununda bu olduğunu düşünüyorum sevilmediğiniz için insanlara karşı bu kaba tutumunuz.
Yazık ne diyim bazıların kaderi böyle görmedikleri ilgiyi başka yerde daha çok internet ortamında ona buna saldırarak gösteriyor sizi anlıyorum demek isterdim ama yaşamadığım için anlayamam ama saygı göstere bilirim.
Saygı nedir biliyorsunuz di mi size saygım sonsuz yüce @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Teşekkür ederim o çok ulvi yorumlarınız için 1000 kişiden cevap istesem 1000 kişi aklı başında 1 cevap veremezdi ama siz tel başınıza bunu başardınız teşekkür ederim
|
he he sen bana saygi duyma, he beni kimse sevmezmis,burda bunun icin sana soylenecek laf varda yeri degil,sana degil insanlara ayip olur diye susuyorum,bu ne kadar cene vir vir vir,evliysen Allah kocana sabir versin,evli degilsen Allah cevrendekilere sabir versin, senin gibi biriyle ugrasmaktansa 10 tane ifritle cinle seytanla ugrasmak daha evladir,senin gibiler bu ceneyle insani kanser eder,intetnetten bu kadar konusuyorsan,gercegini hayal bile edemiyorum,aman aman senin gibisi dusman basina,bunu soyleyince dusmanada acidim simdi...