Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
cok guzel bir atasozu bir sey bilmez sorar,5 tane soylersin 5 tane karsilik verir,5 daha soylersin yamacina(karsina) gecer hasim olur
|
Siz çok bildiğiniz için yüce @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizin sözünüzün üstüne söz söylenmez.
O göklerdeki burnunuzu biraz indirip ne sorulduysa ona cevap verecek kapasiteye ulaşırsanız sizin için en iyisi olur.
Kimse sevmez ukalaları zaten ben sorununda bu olduğunu düşünüyorum sevilmediğiniz için insanlara karşı bu kaba tutumunuz.
Yazık ne diyim bazıların kaderi böyle görmedikleri ilgiyi başka yerde daha çok internet ortamında ona buna saldırarak gösteriyor sizi anlıyorum demek isterdim ama yaşamadığım için anlayamam ama saygı göstere bilirim.
Saygı nedir biliyorsunuz di mi size saygım sonsuz yüce @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Teşekkür ederim o çok ulvi yorumlarınız için 1000 kişiden cevap istesem 1000 kişi aklı başında 1 cevap veremezdi ama siz tel başınıza bunu başardınız teşekkür ederim