02.09.20, 21:04
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Cevaplar için hepinizden Allah razı olsun abiler. Fakat Yafes Abi'nin dediği şeyhi yahut mürşidi nerde bulacağımı bilmiyorum. Çevremde böyle insanlar yok, yani olanlar da işin bu boyutunda değiller. Bana bir öneriniz var mı?
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Kblan Tragna sapkin bir ekol, kitabi yazan kisi oldukten sonra o ekol bitti,bahsettigin ekolde saki isimli keci sakalli ifrit cagrilir,sadece buyu icin yardim istenir,sadece büyü iceren sapkin bir ekoldur,havas bahsettin tum sapik akimlardan farkli bir ilimdir,havas konularinda burafa sana cevap verilir yardim edilir,fakat diger bahsettigin sapkin ve şirk ekolleri burada yer almaz ve tahminimce hic kimse sana yardim etmez
|
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. BK'yı tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla kendi içinde tutarlı bir adam diye düşünüyorum. Büyü kitabına göz attıgımda ne yalan söyleyeyim bana bile ilginç gelen büyülerle karşılaştım. Uyuşturuculu ve ters ilişkili varlık daveti vs. burda söylenmeyecek şeyler. Saki'ye gelince aslında Saki bir enerji, bilinci onu tam formuyla algılayamayacağı için bilinçaltı enerjisine en yakın şekilde formlandırmış onu. Bülent hoca uzun zaman uzakdoğu sporlarıyla uğraştıgı için bilinçaltı uzakdoğuyla alakalı imgelerle dolu. Saki'de zaten tam olarak o fenotipte bir varlık, çekik gözlü, cıkık elmacık kemikli, uzun keçi sakallı vs..
|