ilk Telepati Tecrübem
Selamun aleyküm, ben Ex Nihilo. forumda yeniyim, aslında okült ilimlerde de yeniyim ama ne yalan söyleyeyim çok hevesli ve pratik adamı oldugum için bulduğum bilgileri deniyorum. Bu tabi doğrudur ya da yanlıştır tartışılır, çünkü yeterli ruhani enerjiyi sağlamadan böyle işlemlerin yapılması pek doğru değil. Neyse uzatmadan kendi telepati tecrübeme geçeyim.
Ben bu işleme başlarken aslında yeterince inanmıyordum, çünkü hayatımı mantıksal ve bilimsel çerçevede yaşamaya gayret gösteren bir bireyim. Ama özel bir sebepten dolayı, hiç ciddiye almadıgım bu mevzuları araştırmaya koyuldum. Telepati eğilimim olup olmadığını anlamak için doğum haritamı çıkarttım ve astroloji konusunda tecrübeli olan bir arkadaşıma yorumlattım. Bana, "senin yükselenin balık, merkürün'de balık burcunda" telepatiye eğilimin diğer insanlara göre daha fazladır dedi, onun verdiği cesaretle başladım.
İlk önce karanlık ortamda kendimi rahatlatmak için 10 defa burnumdan nefes alıp verdim, vücudum tamamen rahatladıktan sonra mesela neyin olmasını istiyorsam onu beynimde imajine etmeye çalıştım. Ama bundan önce o kişiyle yaşadıgım en güzel anıyı düşündüm. Bilmeniz gerekir ki, imajinasyonunuz ve odagınız ne kadar ayrıntılı olursa başarı şansınız o kadar yüksektir. Kendimi o kişi yerine koydum ve örneğin mesaj atmasını istiyorsam, bir oda, odanın içinde mesaj atmasını istediğim kişiyi, o kişinin telefonunu, telefonundan benim ismimi araması ve mesaj atma anını imajine ettim. ettikten sonra benim üçüncü göz hizzamdan onun üçüncü göz hizzasına yeşil bir ışık girdiğini hayal ettim. sonrasında işlemi bitirip beklemeye konuldum.
İşlem 1 günde sonuç verdi, ilkten inanamadım, 1 ay sonra bir daha denedim bu sefer de 2 gün içinde sonuç verdi. Eğer yeterince odaklanıp yaparsanız inşallah sizin de olmasını istediğiniz olay gerçekleşir.
İlk konum, sürç-ü lisan ettiysem affola. sorularınızı sorabilirsiniz alttan.
|