şunu söylemeliyim . yardım ALLAHtan gelir . abdulkadir geylani hz vesile olur . güc ALLAHındır .
geylani hz 8 asır önce vefat etmesine ragmen hala insanlara yardım eder
abdulkadir geylani hz buyuruyor .
bir kimse dünya ve ahiret islerinden zor bir hale düser de kurtulmak umudu ve caresi kalmazsa bana sıgınsın ve medet istesin . derdinden kurtulur amacına kavusur .
agır bir ıstıraba düsen kimse nida edip beni cagırırsa sıkıntısından kurtulur .
bir kimsenin bir haceti olsa onu elde edemesse beni vesile ederek cebabı haktan istesin benim vasıtamla istesin haceti olur dilegine kavusur .
ben tecrube ettim bu uygulamayı . agır bir sıkıntım vardı . gereksiz yere bu uygulamayı yapmayın . cok cok zor durumlarda yapılır . bu uygulama sonunda 11 farklı fakire sadaka vericeksiniz . sadakayı vermesseniz . bekletilirsiniz . benim iş yerinde bir sıkıntım vardı gecti . sadakalardan sonra sabah bir kalktım hastalıgımda gitmis . 24 saat gecmeden yardım gelmisti .
sadakalar tamamlanınca . ne zaman yardım gelir diye düsünürken . bir baktım hastalıgım gecmis . sabah kalkınca farkettim . hastalıgım icin yapmamıstım bu uygulamayı ama o da gecti
bir kimse fatihadan sonra 11 ihlas okuyarak 2 rekat namaz kılar . ve 10 bin salavat okur . sonra bagdat yönüne dogru 11 adımda ismini zikrederse ALLAH yardım gönderir insALLAH .
okurken odanız buhurlu yada güzel kokulu olsun . saatleri alacagı icin . kokuyu yenileyin . 10 bin salavat cok zaman alacak . salavatın anlamı genis ve kolay okunur olsun ki rahatca tamamlayın salavatı . adet üzerince okursanız daha güzel . mahlukatın nefesi adedince salat ve selam olsun gibi .tabi arapca okuyacaksınız . 10 salavat zaman alacagı icin günlere bölebilirsiniz . size tavsiyem 7 günde bitirin
2 rekat namaz kılın . kısa sure ihlas ı okuyun 11 kere . 2 ci rekattada 11 ihlas okunacak . sonra 10 bin salavat okuyun .
sonra secdeye kapanın . secdede 11 kere sunları söyleyin
ey şeyhü"s sakaleyn , ey kutbü"r rabbani , ey gavsü"s samedani , ey mahbûbü"s sübhani ey muhyiddini eba muhammed es seyyid abdülkadir el geylani . Egısni ve emüdni fi kadai haceti hazihi deyip dileginizi söyleyin
ya kadiyel hacat deyip secdeden kalkın .
ırak tarafına 11 adım yürüyün . pusula kullanın . telefonda vardır pusula
her adımda şunları söyleyin
ya şeyhe"s sadakeyn ya kutbe"r rabbani ya gavse"s samedani ya mahbube"s sübhani eba muhammed es seyyid abdelkadir geylani .
11 ci adımın sonunda ayakta bagdat tarafına dönmüs halde
sag ayagının bas parmagını sol ayagının bas parmagı üzerine koyarak peygamberimiz sav e 11 salavat 11 ihlas 11 iza cae surelerini okur sonra .
yanûdellah veya ıbadellah eğıysûni ve emdûni fi kadai haceti hazih diyerek dilegini söyle sonra
ya kadiyel hacat , amim amin . ya seyhes sakaleyn , ya kutber rabbani , ya gavses samedani , ya mahbubes subhani , ya muhyiddin es seyyid abdelkadir geylani der sonra
sonra seccadesine oturup murakabeyle mesgul olur . 180 kere kelimei tevhid okur .
sonra dua icin secdeye varır secdede söyle der .
ya rûhel kuds ve ya cünûdellah ve ya ıbadellah eğiysûni ve emeddüni fi kadai haceti hazih ( dilegini söyle ) ya kadiyel hacat amin amin .
daha sonra 11 fakire sadaka verilir . gizli vermenizi tavsiye ederim . siz vermeyin baskası dagıtsın .
11 ci adımın sonunda balkonda veya camda olmanızı öneririm . yetis ya abdulkadir geylani medet ya abdulkadir geylani deyin 11 kere . mümkünse gece ve yüksek sesle . ama komsunuzu rahatsız etmeden . icinden cıkılmaz durumlarda bu uygulamayı yapın . kötü niyetle sakın yapmayın .