Alıntı:
pintuser Nickli Üyeden Alıntı
Bir bayan arkadaşım (32 yaşında) yaşanmış bazı olayları rüyasında gördüğünü söylüyor. Örneğin benim evime kimin geldiğini, onunla neler yaptığımı, hangi kanepede oturduğumu vb. bana söyledi. İlginçtir ki telefon konuşmalarımı da büyük oranda doğru söyledi. Bunlar hakkında söyledikleri yanlış değildi. Sadece bir kaç şeyi eksik söyledi. Ancak kendi istediği zaman bunları söylüyor. Yaşanan olayları görme kendisine rüyasında gösteriliyormuş. Kalbi temiz (saf) insanların yaşanmış gerçek şeyleri rüyalarında görebileceğini iddia ediyor. Tanıdığım kadarıyla bu kişi büyü, cin vb. işlerle uğraşmıyor ve genel anlamda iyi niyetli bir yapısı var. Bu arkadaşım namaz da kılmıyor ve hastalığından (sara gibi nöbet geçiren bir hastalığı var) dolayı oruç da tutamıyor. Kalbi temiz (saf) insanların böyle bir özelliği olabilir mi? Cevaplayan hocalarıma şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla.
|
Astrala çıkıyorsaki bu konu hakkında tam bilgim yok senin anlik durumundan bahsediyordur geçmiş bir zaman durumundan bahsediyorsaki telefon konusmasi diyorsun buyuk bir ihtimal cindir diye dusunuyorum arkol vs var demissin büyük ihtimal sulfiyle bi bağlantisi olabilir
Cin v.s varmı diye kontrol etmek istersen yatmadan önce abdest alıp kevser suresini 3 defa oku ve dua et yarabbim bu isimli (isim soy isim ve yuzunu aklina getir ) kisiye buyu varsa musallat varsa ruyamda görmeyi nasip et de ve sağa dönüp kimseyle konuşmadan uyu kalben olucağina inanirsan görürsün eğer korkun varsa koruma da yapabilirsin