Alıntı:
ondokuz Nickli Üyeden Alıntı
يحيی isminin orjinal yazılışı bu kardeşim 1 tane ح
3 tane y harfi var ebcedi 38 dir yahya ismi zaten ağır bir isimdir ali imran suresinde geçer 38 e denk gelen esmaları çekersen yada iki esmanın toplamı 38 olan esmaları çekersen senin dağılmış olan parçalarını bir araya getirir bu harflerin içinde bulunduğu esmaları ihtiyaca göre zikredersen sana daha çabuk etkisi olur yahya ismi şehvet duygusuna kapalı bir isim olarak gelmiştir tabi anne ismindeki harflerin de insan üzerinde etkisi vardır bu bilgiyide bilmenin sana faydası olur umarım
|
Vakit ayırıp cevap yazdığın için teşekkürederim olmasını gerekeni daha net anladım tavsiyelerine göre esma çalıişması yapacağım inşaALLAH .yahya ismiyle ilgili daha önce duymadığım bilgiler yazmışşın imkan varsa ismimle ilgili biraz detaylandırma yapabilirmisin dağılan parçalar konusuna gelince evet maddi olarak çok fena dağıldım bir gökdelenin en tepesinden yere çakılmış gibi dörtbir yana dağıldım yıllar geçti toparalanamadım bana ismimdeki harfler ile esma yada esma kombini tavsiye edersen çok sevinirim senin tecrübelerine itimad ettim .şimdiden teşekkürederim ALLAH a emanet olunuz.