Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Ruya Rahmani ve çok manalı güzel bir rüya maşallah sana, eğer diğer anlatacakların da bu gibi ise kendine sakla çünkü bunlarda sana ait mesajlar var yani sırlar var, anlatıp kirletmemek lazım. Zamanı geldiğinde o çözümleyemediğin Esma net gösterilecek. Sen de o gün gelene kadar her gün 99 esmayı bir veya 7 kere oku, kendini iyi izle, hangi Esma’da daha değişik bir hissiyata kapılıyor ve yakın hissediyorsan, nasibini onda ara, ama ilk başlarda anlamamak çok normal. Ben İstihare öneriyorum 7 gün arka arkaya en az.
Allah daim eylesin bu güzellikleri manevi meyveleri , amin.
|
Üstadım öncelikle Allah razı olsun değerli yorumunuzdan ötürü. Diğer rüyam bunun gibi değil ama yorumunuzu isterim çünkü 3 yıldır unutamadım. Müsadenizle;
Menzil'e hiç gitmemiştim İstanbul'dan misafirlerim geldi o zamanlar Adıyaman'da ikamet ediyordum. Misafirlerimi menzile götürdüm, pek bizi sarmadı oradaki ortam sonra cahilliğimden sağda solda ileri geri konuşuyordum hadsizliğime geldi arkadaş ortamlarında mahmud efendi'yide laf arasında konuştum.
2 gün sonra rüyam'da mahmud efendiyi gördüm, çöp atıyordu hocam atayım efendim dedim yok sen bana küfür ettin dedi ve 3 kere tekrarladık ısrarı sonunda verdim attım geldim içeri aldı beni bir tahta sedir'e oturtu sonra üstüme yeşil birşey orttu 2 tokat vurdu tamam dedi tebessüm ederek bıraktı beni..
3 yıl oldu ama halen hafızamda güncel olarak duruyor üstadım.
---------- Post added 23.08.20 at 23:44 ----------
Eğer dediğiniz gibi ozel ve rahmani ise yorumunuzdan hemen sonra silerim