Alıntı:
Metuel Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba rüyamda sürekli cinlerle uğrasiyorum bahcemizde 3-4 cinin dolastigini goruyorum esime haber veriyorum arka bahceye cikip geldiginde beni istediklerini soyluyo sende cik diyo o sira esime baktigimda kulaklari uzamis ve heryeri killi bi sekilde goruyorum besmele cekip ayaklarina bakma diye icimden gecirirken ayaklarini goruyorum ve ters oldugunu onunda cin oldugunu anliyorum tekrar besmele cekiyorum o an uyandim yorumlar misiniz ? Allah razi olsun simdiden 🌸
|
Hayirli gunler dilerim oncelikle yapacagim yorum hayatinizi degistirmenize sebep olmasin bu sadece kendi fikrimdir bunu ansiklopedide bulamadim, Cinlerle ilgili pek bilgiye de acikcasi ulasilamiyor Ruya Tabiri konularinda... Var ama, detayli yok.
Kendi fikrimi beyan edecegim,
Simdi oncelikle, bahcenizde gorduklerinizin ardindan esinize baktiginizda esinizde ki fiziksel degisimin yine o Cinlerden birinin yaptigi iluzyon oldugunu dusunuyorum.
Yani Esiniz kiligina girmis Cin, sizlere iluzyon yapmakta. Ama bu degilse eger, eger bu degilse o zaman diger ihtimal bir Bakim gerektiriyor.
Bakim gerektiriyor diyip noktayi koyayim, cunku ben Bakim Ehli degilim, burda ne yorum yapsam sana Yuk olacak, Agirlik olacak. Hocalarimiza bir danisin derim ben, ki herkesin ici rahat etsin.
Genellikle 1 tane Cin gorursun, bana da denk gelmistir. Ama 4 tane 5 tane, pek normal gelmedi bana...
Allah'a emanet olun. Endise etmeyin, bir danisin Hocalarimiza.
---------- Post added 20.08.20 at 17:02 ----------
Alıntı:
Semihfuat Nickli Üyeden Alıntı
Tahminen ne ne olabilir o siyah varlık artık sinirime gitmeye başladı her rüyamda kesinlikle bir yerde ortaya çıkıyor ama onun olduğu yer siyah. Acaba zikirlerle meşgul oldum son zamanlarda o varlıkların ilgisini çekmiş olabilir mi?
|
Persembe Gecesi, normal virdlerini yine yap eksik etme, ama ozellikle Persembe gecesi Cevsenul Kebir'i oku.
Niyet kismi "Allah rizasi icin Cevsenul Kebir okumaya niyet eyliyorum."
Sesli, ve guzel telafuzla okumaya calis. Kelimeler tane tane ciksin.
Ayni ruyayi gorecegini sanmiyorum bundan sonra Allahu Teala'nin izniyle. Bir dene bakalim, sonra haber eyle.