Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Herkese esselamu aleyküm. Rüyalarınızı yorum olarak yazarsanız sizlere tabirlerini yazacağım cevap olarak. Sorular kısmında birkaç soru birikmişti bu konuda, buraya taşırsak daha iyi olacağını düşünüyorum Forum düzeni için de, bizler için de. Hayırlı akşamlar , sağlıcakla kalın.
---------- Post added 02.04.20 at 19:41 ----------
Yorumlayacağım Kaynaklar:
İmam Nablusi İslami Rüya Tabirleri Ansiklopedisi
Mustafa Necati Bursalı Büyük İslami Rüya T.
|
selamın aleyküm karışık bir ruya ama benim ruyalarım hep oyle oluyor Onun için yazmak istedim Ruyamda bir arkadasım beni aramıs Sesi degişik biri gibi geliyor O olduguna emin olamıyorum Bana eski yasadıgım yerden biri oyun mu oynuyor diye düşünüyorm Telefonu bırakıp bir ses duyup bakmaya yöneliyorum Evime hırsız girmiş Diyorum ki ben esyalı bir evde otruyorum neyi alabilirler ki degerli bir sey yok Ama bir canta hazırlamışlar İçinde ne oldugunu anlamaya calışıyorum Hırsızı yakalayıp kimliğini istiyorum Veriyor ama o mu diye hırsızı bırakıp kontrol edemiyorum Polisi arayayım diyorum ama kimse bana yardım etmiyor Adamı bırakıp arayamıyorum Ben kendi yuzugumu almaya geldim diyor Hangi yuzuk diyorum Üzerimde resmim olan yuzuk diyor Ben de ne gezer senin resmin bende diyorum Ben ömrumde sadece bir kişinin resmini tasıdım o da esimdi diyoruum ama elime yüzük halkası gibi bir sey bırakıyor bir de mermerden yapılmış 6 kşeli yıldız Diyoruum bunun üstünde senin resmin ne arar Olsa olsa hz Alinin resmi vardır ama taşın üztünde bir resim yok (bu taşlar benim eski yasadığım yerde üstüne hz. alinin resmi yapılarak kolye ya da küpe olarak satılırdı)
( ve esim eski esim oluyor )