Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
yeni ibadete baslayan zikrin zevkine sarhosluna varmadan,tefekkur cok agir gelir, sekmeden ucmak gibi,duser ya kanadini kirar ya kafayi, hamdim pistim yandim hesabi olacak
|
kardeşim bu bölüme birine yardimci olmak için girerim maksadın olmayan bir ilmi satmak değil. olanlar da kendine en büyük zararı verir. Yaşasın görsünler. her sözüm e cevap yazma sevdasına düşmüş sunuz. sizden ricam benim yazılarima cevap yazmayın. zamanla herkes sizi tanıyacak. ilindeki tahakkummesreblik yanlış olum almak yada alınan ilmin marifet e kalbiolmamasindan ileri gelir. teşhis bu tedavi de yazılarımda var.seytan dahi içimi vardı coktu lakin marifete donusmedi. Bu zamanda dall cogalmis. Dall nedir bilirmisin. Bilmez. Bilmediğini de bilmez bilirim zannederler. Yarım Ilimle ve zararlı kaynaklardan beslenen çok nadan dall var. heryerde aradigin munakasayi bizde bulamazsın. Kardeşler e yardım için öğrendiğimiz bikaç cümleyi paylaşırız hoca değiliz iddiamiz yok. Bildiğinizi arifi âlemlerin kolesiyiz. Benim hiçbir yazıma cevap yetiştirmeyin istirham ediyorum