Alıntı:
as2018 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar
eşimle 6 aydı ayrıyız.Şuan boşanma aşamasındayız.eşimle her evlilikte olduğu gibi bizmde sorunlarımız oldu.hiç kimsenin evliliği mükemmel gittiğini düşünmüyorum zaten. eşimin annesi kalp ameliyatı oldu gelini bakamıyacağını söyledi.ben daha onlar birşey demeden onunu evime aldım.benim evimde daha rahat eder diye düşündüm.Eve geldikten sonra eşimin hal ve hareketleri değişti. eşim agresifleşti bağırmaya beni geçtim kendi ailesine de beni ailemede bağırmaya başladı.23 aylık bir kızımı var onada bağırmaya başladı.eşimle en ufak bir tartışmada eşimin annesi ben böyle evlilik görmedim boşanın gitsin diye sürekli eşime baskı yaptılar. hatta gece saat 1 de eşim annemi aradı boşanmak istiyorum diye .
annem ameliyat oldu onun yanına gidecektik evde yine kaynanam bir tartışma yarattı her şeye karışıyor gizli kalması gereken ev kiramı komşularla paylaştı ben kzıdım eşim bunun üzerine yatak odasına giti hadi gidelim 5 dakika döner gelriz dedi ben gelmiyorum dedi bende ben senin annene bakıyorum 5 aydır sesimi çıkardım mı her şey ona göre yapıldı dedim. kaynanam cırlamayabaşladı bende çık benim odan dan diyence bu yatağı ben aldım dedi ben yeter dedim git evimden benden bu kadar oğlun baksın dedim
kaynannanım oğluyla rası yok gelini yüznden diğer dünürüylede arası yok
benimde ailemin eve gelip gitmesini istemiyorrladı bunun uzerine eşim boşanma davası açtı
bana uzaklatirma aldırdı
benim ona bir kere bile elimi kaldırmışğım yok tamamen nafaka peşindedler şuan
o kadar uğraşsamda kızımı için dedim kendim için değil sen gel ben akşamalrı annemşere giderim yeter ki kızımız annesinden babasından yarı büyümesin dedim ikna edecemedim
çaresizim
|
Eşler arasında bilinçaltından gönülden bir bağ var bu bağı aradaki davranış eylemler ve 3. olanlar bu bağı ya kuvvetlendirir yada çok zayıfladarak kopacak hale getirebilir.
Eşinizle aranızda güzwl duygular eylemler davranıilar ve 3.olarak ta Allahın çizmiş olduğu yolu korsan bu bağ çok kuvetlenir ama
Eşinizle kötü duygy eylemler ve haramları koyup 3.olarakta kaynanayı koyup onun çizdiği yoldan gidilirse elbette bu bağ kopma aşamasına gelir.
Yanlış anlaşılmasın belki bazı kaynanalar çok iyi birisi olabilir ama yılan nasılsa kaynana da odur Yılanıda Allah için seveceksin ihtiyacını giderceksin yeri geldiğinde yardımı esirgemiyeceksin ancak bunları hep bir mesafe içinde yapacaksın ama yılana güvenipde koynuna koymayacaksın sonuçta o yılan görevini yapıp ısıracak. kaynanayıda evine alıp başına geçeirmen büyük hataydı.