Alıntı:
sefsparrow Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı günler hocalarım abilerim. Eşimle 9 aydır evliyiz evlendiğimiz ilk günden beri çok saygısızca davranıyor , Sesini çok fazla yükseltiyor , en ufak şeyde parlıyor . Ben devlet memuruyum . Her gün işten eve evden işe gidiyorum. İşten yorgun geldiğim zaman hakaret etmeye başlıyor. Yine mi yorgunsun, ne zaman düzeldin ki . Bir de sen neyi ne zaman başarabilirsin ki senden bir halt olmaz . Daha neler neler söylüyor . Saygı denen asla birşey yok Daha 8-9 aylık evliyiz. Ben soğumaya başladım . Hocalarım . Kılık kıyafet konusunda asla kendine laf ettirmiyor , en ufak laf söyletmiyor Hanımımı nasıl doğru yola çekebilirim. Evlendiğime sürekli pişman oluyorum.Sürekli alttan alıyorum. Sırf daha kötü şeyler yaşanmasın diye ayrılık olmasın diye vebaline girmim diye. Manevi olarak neler yapabiliriz hocam. Ne evde ne işte huzurum var. Nasıl düzelebiliriz. Hanımıma nasıl saygı katabilirim. Nasıl kendisine karşı kalbim doğrulabilir. Manevi olarak hangi uygulamalar yapılabilir.kızmak
|
Kardeş yanlış anlaşılmasın bir şey soracağım. Evlendiğimiz ilk gunden beri saygısız diyorsun ya mesela nişanlılık doneminde nasıldı ? Birden böyle nasıl olur ki bir insan onu anlamaya çalışıyorum.