Herkes okursa mutlu olurum
Arkadaşlar bi kaç süredir bir hocayı dinliyorum sitede isim vermek yasak olduğu için paylaşamıcam. Ama öğrendiğim çok ner ve güzel bilgiler var Ümmü sübyan diye bir bela anneden çocuga gecen bir ifrit var ve öldürmeye yemin etmiş insan soyuNu kurutmaya yemin etmiş bi varlıkmış ve her bulaştığı insanın yanına duruma göre 2 3 musallat bırakırmış musallatlar alınsa bile bi hoca tarafından bu derdi olan insanlar kesinlikle ömür boyu ümmü sübyan hamaili taşımalılarmış.. bunları anlatıyorum cünkü bir cogumuzun sıkıntısı bu bela olabilir ümmü sübyan sıkıntıları bildiğiniz nazar ve musallat sıkıntıları gibi burda @Celculitiye. Abi gibi ehlisünnet ilim sahibi insanlar bunu daha net ve geniş acıklayabilceklerini biliyorum benim bilgim cok dar. Hepimiz cefkler arıyoruz bas agrısı göz agrısı kısmetsizlik nasipsizlik şifa için vs vs aslında hepsi ümmü sübyan muskasıyla sadece ayetlerle gecicek ve rahat huzurlu bir hayat yasıcaz. Ümmü sübyan musaksı nedir nasıl yazılır bilenler inşallah yeşillendirir
|