Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] la beraber ve diger arkadaslar,senin problemini cozmek icin bilgimiz dahilinde sana yardimci olmaya calisiyoruz,sen seyyid soyundan basladin,atalarin gunahini cocuklara bagladin,ismini zikrettigim arkasimla beni tazir tenkit azarlama ve ihtilaf metoduna basladin,bu kadar bilgin varsa kendi problemini kendin coz,veya bagli oldugun yerdeki ehil insanlar isini cozsun burada ne isin var,bu arada musallatlarinla mutlu mesut yasa
---------- Post added 08.08.20 at 09:11 ----------
farkinda olmazmiyim kardeslik,zaten bu kafayla bu hale geldik ya,bir adim oteyede gidilemeyecek
|
Atalarin günahları geçer demedim negatif yükleri geçer dedim bu benim inancim hicbisey geçmez sizin inanciniz ben saygi duydum sizde duyun cirkinlesmek karakterle alakalidir ben ayni fikirde değil diye sorunlarınızla mutlu olun demen mesela.Ayrica herşey şifa Allahtandir medet ummudugum kul yik şükür gunumuzde aman hocam diye herkes eğilir bükülür olmuş Allah ne dilerse o kula muhtacligim yoktur hamdolsun ilim.farkli seydir takva doğruluk ilmi olup büyüsüyle kişiyi öldürende ilim sahibi hocadir ama bu onu doğru mu yapar hayir Allah nazarinda takva üstünlüğü vardir ben herkesin gittiği hocayla konuştuğumda bana hoca var hoca var benim ilmim kafi gelir dedi diye hocayi terslemis insanim hocam kibir seytandandir ilminiz arttikca pek kibirlenmissiniz sizden gelen sifayi istemem demiştim. kimseye kötü sözüm yok ben inanirim.soydan gelen bazi seyleri yukleniriz soydan gelen musallata inanirim inanmayanada ne saçma yorum diye yazan ben değilim sizde yakıştırıyorsaniz uslubunuzu o şekilde mutlu olun
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] la beraber ve diger arkadaslar,senin problemini cozmek icin bilgimiz dahilinde sana yardimci olmaya calisiyoruz,sen seyyid soyundan basladin,atalarin gunahini cocuklara bagladin,ismini zikrettigim arkasimla beni tazir tenkit azarlama ve ihtilaf metoduna basladin,bu kadar bilgin varsa kendi problemini kendin coz,veya bagli oldugun yerdeki ehil insanlar isini cozsun burada ne isin var,bu arada musallatlarinla mutlu mesut yasa
---------- Post added 08.08.20 at 09:11 ----------
farkinda olmazmiyim kardeslik,zaten bu kafayla bu hale geldik ya,bir adim oteyede gidilemeyecek
|
Tekrar okuyun iftira atmayin günahları değil negatif yükleri geliyor diyorum musallati gelie adak borc aldigi ahlar gelir. ayrica ilk yorum yapan kardeş güzel uslup kullansaydi saçmalık abartmaya gerek yok su bu ve sizinde uslubunuz benzer o zaman mutluluklar dilerim gibi mahalle diliyle tartismak hoş değildir mutluluguda sifayida verecek rabbimdir Allah razı olsun kimseye egilmedim egilmem kula minnetim yoktur hamdolsun .Farkli düşüncede diye dusuncesine ne sacmalik diye yorum yaparim ne abartiyorsunuz diye din kardesiyiz ama burda birbirimizi tanimiyoruz tanimadigimiz karsicinsle daha ölçülü konusalim kirmayalim bence namzdan önce kalp kırdın mi diye sorulurmus tekkelerde malum biri dünya düzmus dese sacmalik.abarti demem ben şükür uslubum öyledir