Alıntı:
Azraduru Nickli Üyeden Alıntı
Soydan gelen herşeyi müslüman olmayan insanlar bile atalardan gelen bag karma su bu adi altinda kabul etti biz.hala cahiliye dönemi evet herkesin günahı kendinedir buna ayetten dolayi koşulsuz inaniriz ama atalarimizin yaptığı herseyden bizde etkileniyoruz seyyid soyunada inanmayalim o zaman yedigi haram lokmanin günahı atandadir ama sana kadar etkisi sirayet eder
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] la beraber ve diger arkadaslar,senin problemini cozmek icin bilgimiz dahilinde sana yardimci olmaya calisiyoruz,sen seyyid soyundan basladin,atalarin gunahini cocuklara bagladin,ismini zikrettigim arkasimla beni tazir tenkit azarlama ve ihtilaf metoduna basladin,bu kadar bilgin varsa kendi problemini kendin coz,veya bagli oldugun yerdeki ehil insanlar isini cozsun burada ne isin var,bu arada musallatlarinla mutlu mesut yasa
---------- Post added 08.08.20 at 09:11 ----------
Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Ülke de ki en büyük hırsızlığın enerji hırsızlığı olduğunun sadece ben mi farkındayım?
Problem bambaşka bir düzeyde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi farketmiş olmalısın.
|
farkinda olmazmiyim kardeslik,zaten bu kafayla bu hale geldik ya,bir adim oteyede gidilemeyecek
De ki: "O, her şeyin Rabbi (ve gerçek sahibi) iken, ben Allah'tan başka bir Rab mi arayayım? Hiçbir nefis, kendisinden başkasının aleyhine (günah) kazanmaz. (Birisinin yaptığı zulüm ve kötülüklerden dolayı başkası sorumlu tutulmaz.) Günahkâr olan (kişi ahirette) bir başkasının günah yükünü taşımaz (ancak kötülüğe teşvik ve tahrik ettiği ve günah işlemesine sebebiyet verdiği kimselerden dolayı günah kazanır.