Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Sen ne saldırısı alıyon? Havas alimi kadın olmaz. Yazılan şeyler cinleri korkutmaz. Belli koşullarda korkarlar elbet. Niye Saldırıyorlar? Ebced ile neye baktırıyon sen? İlm sahibi kim oluyor kim olmuyor? Kardeş sen sorununu çözmeye mi yoksa tespitler düzinesini kayda geçirip, kaybolup gitmeye mi geldin? Ne yaşıyon ki sen?
Hemde saldırı... Ne nasıl Bi saldırı bu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Niye kadin olmazmis harf hatasi olsada yazdı sonuçta ilmi sadece erkekler mi ogrenebilir
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
menzile baglisin sıkıntidasın,sana yardim etmesi gereken menzil kapali,buradi MEB bagli okulmu,acik kapali nedir,sen murid olarak o kadar hizmet ediyorsun,bu dar zamaninda sana yetisip yardim etmeleri gerekiyor,ama kapali,hizmet beklerken tamam,sana yardim gerekirken kapali,bu nasil bir sey,mursid murid bagi baglantisi boyle mi olur...tam bir kspitalist somuru duzeni gibi,sabah sabah gunaha giriyorum yahu,Allah affetsin...
|
Kardeş birsey diyemem menzile bagli olsamda kullugum Allahadir herseyi vesile görürüm tek yerden degil her yerden ararim vesilemi bazi kardeslerimde görüyorum once gavsim doye yardim istiyorlar ben öyle yapmam peygamberimizi anip salavat getirir sonra sadatlari sayarim hepimiz Allahin kuluyuz mertebe ilim takva farki üstünlüğü olur ancak arada hocam hocam diye egilmeyede karşıyım manevi tedavim.icin ne hocalae gördüm ilmi öğrenmiş uygulayabiliyor islemlerle ama bi duasiyla tedavi edebilen hoca olmayan kisilerde gördüm sıkıntım tekrarliyor sürekli malesef büyü varsa yapılırsa sürekli geri gelirler dendi doğru yanlış bilemem
---------- Post added 07.08.20 at 12:30 ----------
Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Sen ne saldırısı alıyon? Havas alimi kadın olmaz. Yazılan şeyler cinleri korkutmaz. Belli koşullarda korkarlar elbet. Niye Saldırıyorlar? Ebced ile neye baktırıyon sen? İlm sahibi kim oluyor kim olmuyor? Kardeş sen sorununu çözmeye mi yoksa tespitler düzinesini kayda geçirip, kaybolup gitmeye mi geldin? Ne yaşıyon ki sen?
Hemde saldırı... Ne nasıl Bi saldırı bu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Kardeşim bu uslup ve yargıyla lütfen siz ben ve benim yazilarimla muhattap olmayın artık yargı hüküm ancak Allaha aittir uslubunuza bana karsi soru sorma biçiminizi kabul etmiyorum izin vermiyorum biraz hadli konuşup soralim niyet iyiyse bile