Alıntı:
Sadi Nickli Üyeden Alıntı
Peki ne istiyorlarmıs davet falan yaptınmı?haramı isliyosun?niye böyle olyo koruma yap sürekli @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yada @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamizla danis yardim edicekler
|
İkisinede ulastim celcelutuye zaten okuduğum okurken saldiriya ugradigim seyleri inerdi inanin onereceginiz herseyi zaten yapmisimdir yapıyorumdir davet tatzi seyler asla yapmadim havas zikirleri dahi cekmedim Menzile bagliyim tabiki kusursuz değiliz ama şükür gunahimbirseyim yoktur temiz yasamaya çalışıyorum ibadet yaptikca kötü oluyorum zaten
---------- Post added 07.08.20 at 00:15 ----------
Alıntı:
Sadi Nickli Üyeden Alıntı
Peki ne istiyorlarmıs davet falan yaptınmı?haramı isliyosun?niye böyle olyo koruma yap sürekli @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yada @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamizla danis yardim edicekler
|
Diger hocamizda bakim yapamadi görmüyorum mürşide baglisin ondandir dedi menzile git dedi menxil ziyarete açık olsa gidecegimzaten baska birsey demedi yapmadi durum bu