06.08.20, 16:14
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 121 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Elbette, sormana bile gerek yok, zevkle. Bir Müslümanın bir başka Müslümana ettiği dua , Allah katında çok kıymetlidir, ve kendimiz için ettiğimiz dualardan daha şimşek gibi hızla kabul olur, biiznillah Allahu Teala’nın izni ile.
Sevgili Nun, Akşam namazını mütakiben teheccüd vaktine kadar, veya en kötü ihtimal sabah namazına kadar 1000 adet Salatı Fatih oku,
Niyet:
“Allah’ım senin rızan için Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem’e bu gece 1000 defa salavat getirmeye niyet eyliyorum. Sen beni Efendimiz SAV’in şefaatine nayil eyle, eğer hakkımda hayırlısı ise “........” dertlerime deva ol ya Rabbim, amin, amin, ya Rabbel Alemin ve Sallallahu teala aleyhi ve sellem”
Ayetel Kürsi çemberi eşliğinde , 1000 zor biliyorum, fakat küçük küçük aralar vererek sayıyı tamamlarsan kafidir biiznillah. Yatmadan evvel 12 rekat teheccüd namazı, ve 2 rekat istihare namazı. İstihare namazı bittiğinde, Allah’ım şüphesiz ki sen herşeyden haberdar olansın, yalvarırım bana yol Göster.
Abdestli yatmaya dikkat ederek, yatakta 14 defa “Ela ya’lemu men halag ve huvel latiyful habiyr.
Habiyr’de H harfi gırtlaktan çıkararak.
Kıble yönüne dönerek uyu.
Ben de sana dua edeceğim inşallah.
|
Ederim hiç uyumaycam Allah izin verirse bugün tüm gücümle dua edicem. Bu geceyi degerlendrcem insallah. Allah razi olsun.
---------- Post added 06.08.20 at 16:15 ----------
Alıntı:
Testement Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah ablam bugün muhakak duamdasin inşallah
|
Allah razi olsun test abi saolasin.
---------- Post added 06.08.20 at 16:17 ----------
Alıntı:
HeartLess Nickli Üyeden Alıntı
Tamam inşallah
|
Adminlerin kralii. Allah razi olsun admin saolasin.
|