Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakli haramdir,helalinede yapsan haramdir,zorlama,iradeye hukmetme vardir,Allahin nasip etmedigini,zorlamayla yapmaktir
|
Büyüye girer değil mi abi. Vallahi aşk acısıyla ölene kadar yaşanır da eğer büyüyse ahirette ebedi yanilmaz.
---------- Post added 06.08.20 at 01:03 ----------
Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Verir, kalıcı hasar bırakmaz ama 1 saniyesi öbür dakikaya uymaz. Bir onu düşünür bir bunu düşünür, seri bir şekilde, ciddi bunalıma bile girebilir, sonra çözümü sende arar sana celp olur.
Bazen bunların hiçbiri olmaz, ama örnek olarak bu olmamış birşey değil.
Yani Kız’ı seviyorsan; bence yapma. Ona da yazık. İkinizinde nasibi var, çoktan yazılmış, sen o yazılı şey değişsin diye uğraşırsan, Allah bir değiştirir sonra ben böyle hayal etmemiştim dersin bir ömür zehir geçer .Geri dönüşü de olmaz.
Hem celp edip hem boşandığını düşünsene ilerde vazgeçip ? Günahını Allah bilir tabii ama Kız’ın hayatını mahvedip bırakmış olursun olan ona olur.
Sen şimdi öyle birşey yapmam diye düşünsen de , Allah sana onun neden nasibin olmadıgını göstermek için böyle bir durumla karşı karşıya getirebilir.
En iyisini Rabbim bilir
|
Ben onun hayatini mahvetmeye korkarım. Ama o beni kendine aşık ederek hayatımı mahvetti ve yarıyolda bırakıp gitti. Evlenmeye yeminler etmişti Allah adına