[COLOR COLOR="Red"]Baştan sona saçmalık..
Yani yazının neresinden tutsam saçmalık....
Rabbin sana merhamet etsin cerrah. Baştan sona, sondan başa nerden bakarsan bak KÜFÜRDESİN.
Senin küfürde olduğuna biz Kur'anı delil gösteriyoruz. Senin delillerin ise kerameti kendinden menkul... Mesnetsizce...
Tasavvuf ta bir kısım insanların elinde (ehiller) hakikat vardır, bu ise rüyasında ona verilmiştir. O kişi de o hakikati dilediğine verir. Tasavvuf baştan sona bu değilse de tarikatcilik yönü ile mesele bundan ibarettir. Buna Kur'ani bir delil istedik senden sadece. Sadace bir tane ayet.. Allah'ın gaybi herhangi bir bilgiyi bir tarikat şeyine rüyasında verdiğine dair bir delil göster ya. İşaret dahi yoktur. Bir çok yerde mealen Estağuzübillah "bu kitap gerçeğin apaçık kendisidir" diye sürekli buyurdukça ayetlere rağmen hala batın ararsınız. Her ne ise.. Bu delili bize bir türlü gösteremedin ama sağdan soldan bir sürü yazı kopyalayıp yapıştırır, Beni de cahil ilan edersn...
Cerrah fazla ilerletme bu meseleyi ve doğruya yönel. Senşn şeyhlerinden değil ahirette ayetlerden soracaklar.. Niye Cübbenin içinde Allah'ı aramadın diye değil, salihatı yaptın mı diye sorulacak.
Benim günahkar bir kulum. Günah işler, tevbeye sığınırım. Bu yüzden eşrefi mahluk olan benim.
Şeytan ise yanlışında ısrar etti, ilmim ondan çok ben sana her yer şart ve koşulda ibadet ettim. Ben ondan üstünüm dedi ve kovulmuş şeytan oldu....
Mesele kibrin ve Tevbenin mücadelesidir...
Düşün...
Allah bir başka kula beynini kiraya vermen için sana vermedi. Haliyle hesabı da sana sorulur.
.
[/COLOR]
|