Alıntı:
Resull Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba biliyorum ibadet yapmak iyi ama sana abdesti 8 kere aldiriyor sonra namaz kıldıgım zaman aklıma sapkınlık getiriolar ben başka konu düşünürken beynimin içinde benimle uğraşıyorlar ama iman gücümü zorladığım zaman kazanan ben oluyorum..bir arkadaşımda burdan sormuş açık konuş die benim derdim bana zarar verdikleri konu seni erkeklerle yatmanın ve erkeklere tecavüze zorlaması buda bana ters al arkadaşım açık konuştum yani beni eş cinsellige yöneltmeye calisiolar ve bu olaylar genelde no olursa olsun ormanda gerçekleşecek benim derdim bu bana diyinki muska yaz yazarım şunu yap yaparım yeterki iyileşiyim haa şunu söyleyim (ormana gittiğim zaman hep bi atak sesi hep bi çalıda yürüme sesi hep bunları hissediyorum etrafımda olduklarını hissediyorum anlamadığım şey bu) teşekkürler
|
Selamlar imtihan hoştir..sabrediyorsun inşaAllah
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tövbe ederek başlıyorsun sonra mesaj atıp haber veriyorsun..Gittiğin hocalar senin yerine tövbe edemez dimi ? Hepsi öğrendiği şekilde def etmeye çalışıyor çoğu ezbere iş yapıyor tahlil edip sonuçları çıkmadan hazır reçetelerle amel ediliyor amma bu imtihanı daha da güzelleştiriyor
Basit bir tövbe attım amma uyanık ol bunu yaptırmamak için herşeyi yapıcaklar tüm benliğini verip bir tövbe et bakalım..ister kus ister ağla ister titre yaparken fark etmez bu tövbe ilk aşamamız ve sonuna kadar sesli olarak lisanen yazanları ellerin açık tekrar ediceksin..Haydi rastgele