Alıntı:
nesimcik Nickli Üyeden Alıntı
Evet bu bilgi elhak dogrudur. soydan gelen musallat olur. Beddua olur. Bunlar hastalıklarda aranan irsi lik gibidir. manevi haller de miras kalır kişi layık değilse bi süre sonra kaybeder. hayırlı haller deriz. hayırsız haller de miras kalır kişi madem liyakat i yüksekse bi süre sonra gözü hasta olan kedinin ilgili otu bulup yemesi gibi tedavisini bulur buldurulur gayreti nispetinde. Kimsenin günahı kimseye kalmaz lakin Olumsuz enerjiler haller imtihanı kalır liyakat göre devam eder yada terkedilmiş. Bunun için de sebep gerektir.İbrahim as adamı vardı oğlunu kurban edecekti etmeyin ona azılı bir idris musallat olmak için cevap buldu lakin peygamber as İsmet sıfatı buna müsaade etmedi Ellah da hatırlattı. Yoksa ismail e musallat bulasacakti da onu kurban etmeye fiili kararı gösterdiği için Ellah o olumsuz enerjiden evladını korudu. Mussdenizle kurban geldi gi için az konu dışına çıktım. kurbanın kesilmesiyle o olumsuz enerjuden ruhu azat oldu. Bu klavyeden kelimeler kendi çıkıyorum yazarken bunca zaman görmemişim. kurban ile insanda öldürme hissi herkeste azcık tatmin olur istikametine bulur iki eninde biri olsa gerek hikmetlerinden. diğeri de cihat. Konu tamam bura eksrta. okursanız sağdaki melek çalışsın az. Sr teciduni inşaallah minessabirin. Ismail dediğine bak babasına. oğlum rüyamda seni Boğazlar görüyorum deyince babası halilullah evlat bunu demiş babacığım sana emredileni yap insaellah beni dair ederler deniyor bulacaksın. evladı bak. Hangimiz ismail olabildik. yerine getirilmeyen adayan bedduadan gelen olumsuz enerjiler imha edilen dek bir damga gibi soya bulaşır
|
İnsansiai öldürme hissi kısmı garip geldi öldürme hissi insanda neden olsun.Aileden musallat miras almış biri olarak diger seylere katiliyorum ailedeki büyü torunu bile etkiler