Alıntı:
ADX Nickli Üyeden Alıntı
Ister döv ister söv. Kadinin padisahi var milletin burnuna halka takip oynatiyor. Bizi oynatamadigi icin çıldırıyor. Fena can korkusu var. Bizi gördüğü yerde köşe bucak saklaniyor. Öldürmek care degil. Insan ahiretini yakar bir serefsiz icin. Zaten o ölmeden once cozmemiz gereken bir musallat durumu var.
Bizden uzak cehenneme direk olsun diyorum.
Benim ondan alacakli oldugum cooooook hakkim var. Ahirette hepsi ahirette o hesap günü geldiginde acilacak olan defterlerden sorulacak...
|
tabi ahirette fakat senin icin ahiretteki alacagi bekleyene kadar dunyan zehir oluyor,iste bunu diyorum ahiretteki hesabi vermeden burda da biraz o cekmeli,oldurmek care degil fakat oldurmeden de yapilacak seyler var da burada soyleyemiyorum,ama sana tavsiyem sakin sabirli olma biraz bir seyler yap yahu, anla artik indir kaldir getir gotur anlatabildim mi?
İmamı Şafi ra.
|