İyi akşamlar allah razı olsun cevap verdiniz için konuya şöyle giriyim jilet veya uyuşturucu allahım verdi benden zarar vermem yapmamda ama rüyalarımda beni kaçırıyorlar veya ailemden birine tecavuz ediyorum veya onlar bana yapıyorlar bunları çok görüyorum ve normal hayatta ormana gitmeyi severim ama ormanda kadın ve çocuk sesleri duyuyorum ve önüme yılan ve hayatımda gormedigim kus gördüm şaşırdım bazen başıma bişey geldiği zaman hislerim çok küvetli oluyor ama bazen de aklıma sapkınlık gelir aklına ne gelirse bunun farkında oluyorum ve bazen yeniliyorum anlamıyorum .ama benim bir halam var halam normalde dedesi var diyorlardi ben inanmıyordum taa kii oğlu terbiyesizlik yapıp dövesim kadar odanın birisine girdim ve gördüğüm büyük beyaz biri sadece gözüm oraya takılıp durdu ve büyük adam vardı ve kuzenim de var anneme kötülük yapardı halam gil işte böyle bize kötülük yapan insalara hep ders vermek istemişimdir hep ayakta durmak istemişimdir bazen oluyor ki olmuo ve son dicegim de beni kaçırıp götürmek istedikleri zaman rüyamda bilmediğim ayetel kürsi okuyorum başka kelimeler okuyarak kalkıyorum anlamadım gitti başınızı cook şisirdim hakkınızı helal edin
|