28.07.20, 17:46
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 204 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
ebu ubeyde bin cerrah Nickli Üyeden Alıntı
kur anı kerim yeni nazil olmadı 1400 yıldır ümmetin önünde tüm ihtişamıyla durmaktadır. bu sebeple yebi bitmelerin fetvasına ümmeti muhammed muhtaç değildir. itikadi sorun sizdedir.ve konuşma şekli oryantalistlerin mantığıdır. kur anı da sünnetide ümmeti muhammed çok iyi bilir.alimine hocasına meşayihine saygıda duyar elinide öper. başta sahabeyi kiram tabiun etbauttabiin olmak özere Allah hepsinden razı olsun.işte yolumuz bunların yoludur.
ayet yazarak ekndi kendini tatmin etme huyundan vazgeç o yazdığın ayetleri ben 30 yoldan beri okuyorum. fetvana ihtiyaçmı var. kur anı kerim ve ehedisi nebeviye kendi anlayışını yüklemekten vazgeç.tevbe et kurtul.
|
Ah be cerrah işin gücün şov...
Ayetleri neden yazdığımı biliyorsun.
Başka türlü susuyorsun çünkü.
Oryantalist falan ben bilmem. Ben kimsenin aklı fikir zikri ile de konuşmam. Söylediklerim bemm kendi fikirlerim
16 yaşında bir çocukken menzilde yaşadığım, o zamanlar yine ben yaşlarında bir seyyidin tuhaf bir el öptüme merasimine şahit olmuştum. O günden bugüne ne onlar 1 adım ileri gidebildi ne de ben bu düşüncemi değiştirebildim. Çünkü aynılar. Galiba bahsettiğin el öpme meselesi bu...
Soy ile övünmeyi yasaklayan bir dinin peygamberinin soyundan geldiğini idda eden kimselerin avama el öptürmesi yukardan bakması..
Bu sanırım anca sana doğru gelir be cerrah.
Bak bir konuda anlaşalım. Bizim bir kısım Allah dostlarına hiç bir kelamımız yoktur. Olmaz. Olamaz. Estağfirullah.. Yani kendi şehrimden örneklendireyim
Pir Ali Baba, Alvarlı Efe, Habip Baba, Hasani Basri hazretleri, İbrahim Hakkı Hazretleri ve daha sayamayacağım belki yüzlerce Allah dostu evliya...
Tamamının ortak noktası ne bilirmisin?
Zenginlik yok. Pir Ali Baba düşün ki tüm mal varlığını vakfediyor hayattayken. Paylaştım forumda oku.
Fakirler, nefisleri okşanmıyor, binlerce talebeler yetiştiriyorlar ve İslama ve ülkeye katma değer sağlıyorlar ki ciddi anlamda dini ve fenni ilimlere hakim insanlar bunlar. Yani şimdi elini sadece vicdanına koy ve öyle konuş.....
Diğer yanda da Allah zülcelal ile sürekli rüyada sohbet ettiğini söyleyen birileri var.
Yani vicdanına bırakıyorum bundan sonrasını ve bize istediğin suçlama, hakaret vs yi yapabilirsin ama biz artık bu konuyu uzatmaktan hicab ediyoruz. Seni pek sevmem kişisel algılama bunu. Fikri olarak Uçlardayız. Kıblemiz aynıdır. Allah zülcelal sana merhamet etsin sevgili dostum.
|